Om oss


Vi er Magu Design, arkitekter og interiørarkitekter med lang erfaring innen utvikling av kontorbygg, næringsbygg og bolig. 

 

Vi vil skape arkitektur og miljøer som understøtter samfunnets endringer, spesielt i møte med ny teknologi. Rom skal få en god og tydelig identitet – og vi er ikke redde for å flytte grenser og utfordre vanetenking. Som mennesker er vi avhengige av våre omgivelser. Vi lar oss påvirke. Omgivelsene skal være inspirerende og riktige. Som interiørarkitekter arbeider vi alltid i spennet mellom utvikling og tilpasning, i skjæringspunktet mellom fantasi og handlekraft. I alt vi gjør, strømmer det glede, glød – og en dæsj frigjørende galskap. Vi løfter alltid blikket, fra detaljene til helheten, og er grunnleggende opptatt av at hver eneste kunde skal kjenne at opplevelsen blir riktig for dem.


Marian Knudsvik


Partner og prosjektutvikler i Magu med hovedansvar for organisasjon og fremtidens arbeidsplass. Marian har bachelor i Visual Communication Design fra Middlesex University, London, samt mastergrad i Endringsledelse fra Universitetet i Stavanger. Marian jobber med organisasjonsutvikling og arkitektur som støtter endringer og identitetsbygging i omgivelsene. Hun jobber med å flytte grenser og utfordre vanetenkning for å skape noe unikt for de som skal jobbe og bo i rommene.

marian@magudesign.no
+47 915 60 808


Gudbjørg Simonsen


Partner og interiør- og designansvarlig i Magu. Gudbjørg har bachelor i Interior Architecture, Kent Institute of Art and Design, bachelor i Kunsthistorie fra Universitetet i Oslo og er godkjent belysningsrådgiver. Gudbjørg identifiserer brukerbehov, planlegger romløsninger, belysning og sørger for miljøvennlige og energieffektive valg. I tillegg utvikler hun funksjonelle og estetiske virkemidler i rommet. Gudbjørg er drivkraften av kreative løsninger i Magu.

gudbjorg@magudesign.no
+47 997 33 771


Liv Hilde Bollestad


Liv Hilde er en kreativ person som er opptatt av form, farge, gode materialer, funksjon og opplevelse for bruker. Hun har lang erfaring fra oppdrag både for private og offentlig. Skole, barnehage, omsorgsbolig, helsebygg, kontor, bolig og hytte. Liv Hilde jobber frem gode tegninger for å få en god arbeidsprosess og et flott resultat.

livhilde@magudesign.no

+47 905 62 558


Fatmire Hulaj


Fatmire har studert  Interiør Design ved NKH (Norges Kreative Høyskole) og teknisk tegning 2D/3D (DAK operatør) i Oslo. Hun er sprudlende opptatt av interiør. Hennes entusiasme og stå på evne smittes lett over på oss andre.

Fatmire er opptatt av «det lille ekstra» i prosjektene.

fatmire@magudesign.no

+47 473 98 935


Åse Digranes Øydegard


Åse er arkitekt og har studert ved QUT (Queensland University of Technology) i Australia, Fiuni i Stavanger og HUST (Huazhong University of Science & Technology) i Kina hvor hun er uteksaminert som diplomarkitekt. Hun har også studert grafisk design på Norges Kreative Fagskole. Åse er lidenskapelig opptatt av arkitektur og design. Hun er spesielt interessert i arkitekturens sammenheng med kultur, byggeskikk, bærekraftig utvikling og samfunnsrelaterte problemstillinger. Hun er opptatt av helhetlige, funksjonelle og innovative løsninger både for innerom og uterom, og sammenhengen mellom disse. Åse synes det er spennende og jobbe med både arkitektur og interiør, og verdsetter en variert hverdag.

ase@magudesign.no

+47 990 29 138


Oda Andreassen Tangen


Oda er utdannet interiørarkitekt (BA) fra Interiør Design ved Høyskolen Kristiania, Bergen og Griffith College, Dublin. I tillegg har hun studert sosialantropologi i ett år på Universitetet i Bergen (UIB). Oda er interessert i hvordan vi mennesker lever og hvordan fysiske omgivelser påvirker oss. Hjelpe mennesker i en form ved å skape noe og designe gode svar på interessante problemstillinger, se nye vinklinger og muligheter er noe hun brenner for.

oda@magudesign.no

+47 984 79 386


Silje Kvanvik Olsen


Silje har mastergrad i interiørarkitektur fra Griffith College i Dublin og Norges Kreative Fagskole i Stavanger, i tillegg til v.g.s utdanning innen media og kommunikasjon. Hun har stor faglig entusiasme og jobber for fremtidsrettet design med fokus på helhetlige løsninger og opplevelsesverdi for sluttbruker. Silje er opptatt av hvordan utforming av rom kan bidra til samfunnsnyttige designløsninger og har fordypet seg i sosial bærekraft. Hun har erfaring med å tegne, planlegge og skape kreative areal for innendørs miljø i private og offentlige bygg.

silje@magudesign.no

+47 969 90 051


Kontakt


Magu Design AS
Tinngata 1
4014 Stavanger

Marian Knudsvik
Daglig leder
915 60 808
marian@magudesign.no

Gudbjørg Simonsen
Interiørarkitekt MNIL
997 33 771
gudbjorg@magudesign.no


Vår visjon


Stor takhøyde, begeistring og sterkt engasjement skaper grunnlag for gode prosjekter. Hvert nytt prosjekt skal utfordres og tilføres det lille ekstra. Alt vi gjør for våre kunder skal være en hyggelig opplevelse.

Gjennom drømmer og hverdagsmirakler skaper vi glede.